Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  

Bradavice na jazyku alias afty

 


Aktualizováno:

Poradna

Můžou se objevit bradavice i na jazyku? Máte bradavice dlouhou dobu na ruce a máte strach, aby jste si je nezanesli na jazyk? Pokud se vám udělala bradavice na špičce jazyka a nevíte si rady jak se toho zbavit, tak zde je popis jak na to.

Bradavice na jazyku

Bradavice se na sliznicích objevují jen velmi, ale skutečně velmi, vzácně. Pokud již jsou a na svém místě výskytu vadí, tak se odstraňují excizí - vyříznutím. Radili jsme se společně s kolegy a usoudili jsme, že ve Vašem případě půjde spíše o aft, který se může na jazyku vytvořit, právě na jeho špičce. Aft je malá zduřeninka jazyka, vyhrocená do špičky, která má většinou bílou šošolku. Afty na jazyku vznikají jako reakce na hormonální nebo vitamínovou nerovnováhu. Aft na jazyku bolí při mluvení nebo při jídle. Afty obvykle do týdne spontánně zmizí. Pro zmírnění nepříjemných pocitů je vhodné potírat aft na jazyku tinkturou JOX – roztok, anebo na několik hodin Vás také bezpečně před bolestí z aftu ochrání nová moderní náplast na afty. Náplast na afty je malinká jemňoulinká organická fólie, která je navíc napuštěna léčivým roztokem, který urychlí hojení aftů. Fólie z náplasti na afty se v ústech vlivem slin rozpustí asi za 3 hodiny. Po umístění náplasti na aft na jazyku, fólie samovolně přilne a překryje celý aft na jazyku a ten je pak chráněn před agresívními látkami z jídla nebo pití.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Bradavice na rukou

Dnes již prakticky není důvod, proč se s bradavicemi na kůži tak dlouho trápit. Máme k tomu bezvadnou léčbu, která Vás bradavic zbaví do půli roku a to navždy. Tedy než se znovu virem, který bradavice způsobuje, znovu nakazíte. Na léčbu bradavice použijte roztok Duofilm. Duofilm je účinný roztok s koncentrovanými kyselinami mléčnou a salicylovou. Tyto dvě kyseliny dokáží destruovat pokožku až na kožní škáru. Tím dokonale doslova vypálí bradavici i s jejími kořeny. Doufilm se pečlivě aplikuje jen na bradavici v intervalu 2x týdně. Přičemž jednou před aplikací se léčené místo obrousí pemzou nebo vhodným pilníkem na ztvrdlou kůži a pak se hned nanese Duofilm. Po několika týdnech se bradavice začne zmenšovat, až se zcela ztratí a zbude po ní jen malá tečka – nepatrná jizva po bradavici. Dají se tak vyléčit bradavice malinká, ale i starší, které jsou již pěkně rozlezlé někdy i 1 centimetr široké. Čím dříve bradavice začnete léčit roztokem Duofilm, tím dříve se jich zbavíte. Duofilm se dá koupit volně v lékárně.

Fotky na kterých jsou vidět bradavice ve svých různých projevech na kůži a sliznicích jsou zde.

odkaz na článek

. Bradavice na jazyku alias afty [online]. Zdraví-léčba.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Jak léčit otok rtu

 Lucie

Dobrý den, asi před třemi týdny se mi v ústech objevily asi dva nebo tři afty na stejném místě na vnitřní straně rtu. Po zahojení mi pod sliznicí zůstal menší otok. Nevíte, čím to může být a co s tím? Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Ekzem mydlo

 Miroslav

ekzémy, akné a kožné problémy : www.zdravehuby.sk - mydlo, krém, kapsuly atď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nejúčinější odstranění bradavic

 Tonička

Jedině zkusit nějakou alternativní metodu. Popsané jsou například tady: www.jakselecit.cz/ko…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Popáleniny česnekem

 barbora

Dobrý den.
někde jsem četla jak na bradavice platí česnek s octem tak jsem si to na noc dala a ráno jsem měla kůži uplně bílou a zcvrklou. Poradíte mi c s tím? Zmizí to samo? Myslím tu kůži...

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Salicylová masť 5

 Jiří Král

Dobrý den,
mám bradavici na špičce jazyk, zhruba půl centimetru dlouhou. Chtěl jsem se jí zbavit, tak jsem ji potřel Duofilmem. Jenže mám strach, jestli to byl ten správný postup. Bradavice zbělala a ztvrdla a nevím, jestli to nebude spíše horší. Co dělat v té situaci? Může být aplikace Duofilmu i škodlivá?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Hlíva

 Blanka

Na afty a taky bradavičky mi pomohla hlíva 800mg. Obsahuje rakytník který detoxikuje a díky tomuto super složení se mi celková imunita hodně zlešila a už tímto problémem vůbec netrpím.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Bradavice afty diskuze

 Zdenka

Na bradavice jsem zkoušela hodně mastiček, taky babské rady a nic nepomohlo, můj problém byl u vnitř mě. Oslabená imunita. Takže mi na to pomohla jedině hlíva ústřičná 800mg, která mi imunitu podpořila, je mi líp celkově a hlavně žádné bradavice se už netvoří a staré mizí. Jsem moc štastná, že to tak je.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Aft v oku

 Jana

Udělalo se mi něco v jednom oku v koutku, manžel říká, že to připomíná aft. Je to možné a jak to léčit?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Léčba bradavic s česnekem

 Natalie

Dobrý den
Mohla bysem se zeptat jak mám léčit u roční holčičky na rukou bardavice ale má to hodně do hloubky Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí lék na bradavice

 Kamča

Česnek a ocet je účinný domácí lék proti bradavicím. Místo octa je možné použít i šťávu z citrónu. Léčba bradavic česnekem s citronem nebo octem se provádí tak, že česnek nakrájíme na tenké plátky a zalijeme octem nebo šťávou z citrónu. Tuto směs necháme uležet 7 dní v uzavřené lahvičce někde v temnu. Samotné ošetření pak provádíme tak, že vezmeme plátek macerovaného česneku, přiložíme ho na bradavici. Přes plátek česneku přiložíme vatičku namočenou v maceračním roztoku a zabalíme, aby z bradavice česnek nespadl. Takto ošetřenou bradavici necháme zrát přes noc do rána, kdy zábal na bradavici sundáme. Mám to odzkoušené a funguje to na 100%.

Je to opravdu 100 procentní.

Počet odpovědí: 6 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Témata


Zajímavé články

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS