Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  

Novinka ve vašem outfitu: zahřívač pasu Hippsy

 


Aktualizováno:

Inspirace

Také vám maminka říkala, abyste si zasunula triko do kalhot? Obvykle jste si pomyslela něco o „staromódních“ rodičích a udělala to stejně po svém. Až dnes s odstupem času víme, jak důležité je mít záda v teple. Trička a bundičky v různých délkách a barvách skýtají spoustu možností. A jestli se nechcete vzdát kraťoučkých triček a vypadat přitom opravdu IN, poohlédněte se po zahřívači pasu, který je k dostání v několika módních barvách.

Proti prochladnutí

Tento praktický doplněk ochrání před prochladnutím a následnými zdravotními problémy a navíc se snadno stane oblíbeným módním kouskem vašeho outfitu. Posuďte sami!

tahřívač pasuOhřívač pasu Hippsy spojuje v sobě slušivý módní kousek a prevenci před prochladnutím. Je vyrobený z pružného přírodního materiálu, takže vás doslova obepne bez toho, aby vám při jeho nošení překážely knoflíky nebo zipy, které by kazily výsledný dojem. Můžete ho mít pod trikem, anebo se stane viditelnou součástí oděvu. Je natolik moderní a v tolika barevných variantách, že rozhodně neporušíte žádná módní pravidla. Svůj šatník můžete oživit a rozzářit od základních barev (bílá, černá) přes červenou, modrou, růžovou, žlutou, oranžovou, zelenou, až po proužky nebo motivy ve stylu tattoo. Nejen díky barevným variantám, ale především díky svým zahřívacím schopnostem se hodí pro všechny, kteří rádi chodí do přírody na túry, jezdí na kolech, holdují lyžování, bruslení, nebo posezení s přáteli venku, ale i pro ty, kteří jsou nuceni pracovat v klimatizovaných místnostech.

Zahřívač pasu nebo ohřívač pasu, jak chcete, Hippsy se vyrábí i ve variantách pro těhotné i děti.

Autor: JK, zdravi-lecba.cz

Foto: www.hippsy.cz

odkaz na článek

. Novinka ve vašem outfitu: zahřívač pasu Hippsy [online]. Zdraví-léčba.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Hippsy

 Natálie

Ano skvělá věc, v zimě bez toho nevyjdu ven. Já je nejdřív kupovala na slovenském webu, protože na českém ještě nikde nebyly... ale teď už je toho hodně :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kde se prodávají hippsy

 Eva

já doporučují www.hippsy.net mají je tam nejlevnější a ještě jsem dostala nějaký bonus na další nákup, tuším 20 Kč za jeden kus. Kupovala jsem 4 kousky tak je to přijemných 80 Kč zpět!

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Hippsy

 Naďa

super věcička! mám ve svém šatníku několik barviček a koupila jsem to na HippsyShop.cz

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS