Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  

Prodloužené řasy pro svůdný pohled vašich očí

 


Aktualizováno:

Péče o pleť

Řasenka s nejnovějším modelem vytvarovaného kartáčku, perfektní nalíčení a dokonale ladící oční stíny patří k základnímu vybavení každé dámské kabelky. Přesto máte pocit, že vašemu svůdnému pohledu něco chybí? Upadlá umělá řasa na vašem obličeji rozhodně není to, co máme na mysli. Podpora růstu řas, to je oč tu běží!

Jak se dají řasy prodloužit

Samotný trh nabízí širokou škálu řasenek, které řasy prodlouží, zahustí a díky svému složení jim dodají větší objem. Ovšem máte-li řasy hodně krátké a nevýrazné, budete se každé ráno trápit s líčidly, aniž byste se dočkaly kýženého výsledku. Jednou z možností je vyzkoušet prodlužování řas, které se obvykle provádí v salonech. Syntetické řasy se aplikují v tresách či jednotlivě. Každá z metod má své přednosti i nedostatky, a to především z hlediska časové i finanční náročnosti. Nesmíme opomenout ani skutečnost, že se jedná o doplněk, jakousi „náhražku“, která se nikdy nebude chovat jako naše vlastní řasy, vyžaduje speciální zacházení a používání šetrných kosmetických prostředků.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Několik možností bez umělých řas

Zcela novou unikátní metodu prodlužování řas speciálními kapičkami nabízí oční klinika DuoVize v Praze. Kapky s obsahem látky Bimatoprost se po dobu 6–10 týdnů pravidelně každý večer po odlíčení aplikují ke kořeni řas horního víčka. Jedná se o látku, která se v očním lékařství již několik let používá ke snížení očního tlaku, zatímco prodloužení řas se původně projevilo jako vedlejší efekt léčby. Působením aktivních látek obsažených v kapkách dochází k prodloužení přirozených řas (nejde tedy o řasy umělé, ale je to podpora růstu řas), proto také není výsledek patrný okamžitě, nýbrž asi po třech až čtyřech týdnech po aplikaci. Řasy pak rostou nejen delší, ale i tmavší a silnější. Výsledný efekt vydrží šest až osm měsíců, pak řasy vypadají a jsou nahrazeny novými. Poté je třeba určitou dobu v aplikační kúře pokračovat. „Prodlužování řas lumiganem používá již déle než rok i moje šestnáctiletá dcera a všechny sestry a lékařky z naší kliniky,“ uvádí MUDr. Josef Hycl, CSc., z oční kliniky DuoVize. Naznačuje tím bezpečnost použití výrobků i u osob mladších 18 let. Avšak o vhodnosti používání přípravku musí především rozhodnout oční lékař. Podmínkou pro začátek terapie je proto oční lékařské vyšetření, které prověří stav očí a vyloučí chronické oční záněty či oční vady, při kterých nelze kapky doporučit. Balíček služeb, který zahrnuje lékařské vyšetření, poučení, zácvik aplikace a vlastní preparát na dobu 12–16 týdnů, je k dostání v ceně 2 900 Kč. Takže podpora růstu řas tímto způsobem funguje!

Upozornění:

Přípravek Lumigan je lék s možnými vedlejšími účinky. Doporučujeme proto nakupovat tento výrobek výhradně v lékařské ordinaci, nikoli na internetu anebo dokonce "použité". Více informací najdete na SÚKL.

Renokin Lash Lash

Novinka v prodlužování řas, ktorá by vám mohla ujít!

Renokin Lash Lash řasenka pro dlouhé řasy je speciální kosmetické sérum na bázi nanokapslí a biomimetických peptidů. Sérum se aplikuje pomocí štětečku a efekt výrobce slibuje už za 4 týdny. Měli byste zaznamenat delší a hutší řasy o 20 - 50% a navíc sérum můžete aplikovat i na obočí. Dobrá zpráva na závěr: sérum nemá vedlejší účinky a je zcela bezpečné. Cena je kolem 1030 Kč (5 ml) a vydrží několik měsíců.

Sérum zakoupíte na Zbozi-kosmetika.cz/Renokin

No 1. Lasch serumNo 1. Lash Extend Serum je unikátní směs rostlinných kyselin (peptidů), které prodlužuje fázi růstu řas. Po pravidelné aplikaci výrobce slibuje až o 200% delší řasy (mohou povyrůst až o 7 mm) a o 50% hustejší řasy. Okrasa očí by měla být také silnější.

Cena je 2900 Kč (7 ml), sérum vydrží při denní aplikaci zhruba půl roku.

Zakoupíte na Zbozi-kosmetika.cz/No1 Lash Extend serum

odkaz na článek

. Prodloužené řasy pro svůdný pohled vašich očí [online]. Zdraví-léčba.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Lumigan a kojení

 Líba

Během těhotenství mi hrozně prořídly řasy. Můžu použít lumigan když kojím? Bojim se abych neublížila při kojení svému dítěti.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Může lumigan předepsat obvodní lékař?

 Brigita

Můj lékař mi i mým spolupracovnicím opakovaně píše Lumigan na rust řas.Má skvělé účinky, ale nevíme, jestli je to v jeho kompetenci a nehrozí mu z toho nějaký postih. Děkuji za odpověď

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Koupit bimatoprost

 luboš

Můžete mi poradit, kde nakoupit bimatoprost?
Děkuji.
l.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Oteklé oči

 Patrik

Poradíte mi někdo něco na oteklé oči po včerejším tahu?

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Oční koutky

 Anajstol@seznam.cz

mam dotaz praskají mně oční koutky a okolo očí mne svědí a zároven pálí zarudlá pokožka nevíte někdo co s tím

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí recept na oteklé oči

 Heda

Ahoj, mohli byste mi prosím poradit jak se zbavit oteklých víček očí? Včera jsem trochu přehnala vánoční tah a dneska ráno mám obrovské vaky pod očima. Jsem z toho nešťastná. Prosím pomožte někdo.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Prodloužení řas

 Jk za redakci krasojizda

Jsem si jista, že se najde mnoho odpůrců přípravků k prodloužení řas, ať už se jedná o léčivou látku anebo jen kosmetické sérum. Měli bychom si uvědomit, že každý kosmetický prostředek představuje významnou konkurenci všem kosmetičkám a salonům, které tuto činnost provádějí. To se však, bohužel, anebo raději bohudík, nedá nic dělat. Trh je trh a naštěstí zafunguje sám. Ještě před několika lety jsme zaplatili za prodloužení řas i několik tisíc korun, dnes je to otázka pár „stovek“. Renokin Lash Lash mám vyzkoušený a to je důvod, proč jsme o něm také psali. Ten zbytek je pouhá informace o dalších možnostech a čtenář si musí vybrat sám.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prodlužování řas komentář

 Jiřiina

SUKL právě píše, že kapky LUMIGAn jsou jen na lékařský předpis a jen na zelený zákal, Vyloženě zajazuje jejich použití jinak, než poro co byli testovány!!! Já bych do toho nikdy nešla. Nechám si řasy prodlužovat klasickým lepením v salonu VIVIEN Pardubice a nemohu si stěžovat. Mrkněte na www.salon-vivien.cz

Počet odpovědí: 5 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS