Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  

Podzimní péče o pleť

 


Aktualizováno:

Péče o pleť

Teplé dny babího léta jsou pryč a na svůj trůn nastupuje barevná královna. Pomalu si zvykáme na studená rána, sychravé podnebí a mrazivé kapky deště. Chladnější počasí nás zkrátka nemine. Podzim má však i své kladné stránky. Sluneční záření už není tak agresivní, pokožka se může lépe regenerovat a přibývající vlhkost jí očividně prospívá. Aby byla vaše pleť krásná a svěží, dopřejte jí podzimní regenerační péči.

Vaše pokožka se více mastí:

Pleť může být po létě podrážděná, trpí rozšířenými póry a produkuje více mazu. Podzim je ideální pro zklidnění podrážděné pleti a její regeneraci. I ve studených dnech potřebuje mastná pleť dostatečnou hydrataci. Proti lesku mohou pomoci zmatňující séra a krémy. Lehké hydratační prostředky používejte hlavně přes noc.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Vaše pokožka je suchá a šupinatá:

UV paprsky narušují nejen vrchní vrstvu pokožky, ale pronikají i do jejích vnitřních struktur. Následkem toho se pleť může více vysušovat a kožní buňky se nestačí regenerovat, dříve se odlupují, pokožka může pálit a je citlivější. Řešením je používání přípravků určených pro suchou a citlivou pleť s vysokou regenerační schopností.

Energy CYTOVITAL

Energy CYTOVITAL RENOVE

hydratační sérum 50 ml - bioinformační krém

Vaše pokožka je citlivá až začervenalá:

Červená místa na pokožce a pálení jsou projevem velmi citlivé pleti, která reaguje na každou změnu počasí či použitý kosmetický prostředek. Vyžaduje extrémně jemnou péči s nedráždivými složkami. Zklidnění, hydratace a ochrana jsou hlavními kritérii výrobků pro tento typ pleti. Vyhýbejte se prostředkům s přílišnou parfemací, s obsahem alkoholu (vysušuje), parabenů, izothiazolinonů a dalších látek.

BIO Defense Skin denní krém

BIO Defense Skin denní krém 50 ml

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Vaše pokožka má více vrásek:

Vrásky bývají po létě hlubší, výraznější, ba co víc – máme jich víc! Můžete navštívit kosmetické centra nabízející liftingové či botoxové korekce anebo se pokusit o nápravu vlastními silami. Liftingovým a aktivujícím krémům by měl předcházet peeling či pleťové regenerační masky, které zbaví pokožku nečistot a odumřelých buněk. Po jejich použití pokožka lépe absorbuje aktivní složky a výsledný efekt se dostavuje rychleji. Své místo si najdou i 24hodinová séra pro vypnutí pokožky.

FC Rapidoceutical

FC Rapidoceutical 30 ml - s okamžitým vyhlazujícím účinkem

Vyberte si vhodnou kosmetiku

Nepřeberné množství produktů na trhu nám dokáže pěkně zamotat hlavu. Důležité je držet se linie, která je vám příjemná, ať už jde o značku z lékárny, anebo z drogerie. Pokud chcete být také „in“, měli byste vyzkoušet BIO kosmetiku. Je vysoce efektivní, ale její účinek se projeví až po delší době než u kosmetiky standardní. Úkolem certifikované přírodní BIO kosmetiky je působit tak, aby dlouhodobě aktivovala nitrobuněčné procesy v pokožce a zvýšila její vlastní obranné a regenerační funkce.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Výživa pokožky zevnitř

Často zapomínáme na skutečnost, že regenerace pokožky probíhá uvnitř kožních buněk, které mají cyklus asi 30 dnů, poté zanikají a vznikají buňky nové. Pro krásu pokožky je proto vhodné dodávat určité látky přímo tam, kde obnova probíhá. Novinka na trhu - Neobotanics Age Perfection - je doplňek stravy, který svým složením působí proti povadlé a mdlé pokožce s tendencí k "šedivění". Komplex antioxidantů prokrvují pokožku, navracejí její svěžest a barvu.


Pokud chcete navíc podpořit pružnost a zmírnit či vyplnit drobné vrásky, sáhnete po Neobotanics Skin Essence. Patentované látky, které tyto preparáty obsahují, jsou nepochybně tím nejluxusnějším zbožím na našem trhu a navíc za rozumnou cenu.

Autor: JK, zdravi-lecba.cz

Foto: © Dylan Ashe

odkaz na článek

. Podzimní péče o pleť [online]. Zdraví-léčba.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Ochrana pleti proti mrazu.

 Kamča

Jako nejlepší ochrana pleti proti mrazu a proti omrzlinám poslouží výborně lékařská vazelína. Lékařská vazelína je vedlejší produkt ze spracování ropy. Lékařská vazelína je zcela bezpečný vodu-odpuzujízí krém, bez zápachu, bílé průsvitné barvy. Nanáší se na pleť v tenoučké vrstvě i jako podkladní vrstva pod make up. Lékařská vazelína se dá běžně koupit v lekárně za 40 Kč 200 ml. Levné, rychlé, vtipné a účinné řešení proti mrazu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Domaci pletova maska pro okamzite vypnuti pleti

 marie

Kdo mi poradí pleťovou masku doma vyrobenou pro vypnutí pleti . Díky za radu

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ošetření pleti

 ola

Prosím poraďte jaké je další ošetření pleti po sloupnutí gelové masky z obličeje, krku a dekoltu. Aplikovala jsem si masku s čajovníkem a okurkou.
Dále prosím o radu, jaké cviky mám cvičit na zpevnění břišních svalů, zádových a prsních svalů, zadečku a stehen... Na zádech se mi tvoří "visací" kožní záhyby, na břiše mám vrstvu tuku a na stehnech při chůzi v kr. kalhotech nebo sukni pozoruji "vlnění" kůže do ošklivých vrásek. Zadeček mám povislý a při chůzi se mi také vlní. Stáhnu-li na něm svaly, utvoží se mi na něm povadlé vrásky...
Děkuji za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS