Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  

Reparex pro muže a ženy

 


Aktualizováno:

Péče o vlasy

Reparex je přípravek na ozdravení vlasů a vrácení původní barvy šedivým vlasům. Reparex je určen pro ženy i muže a používá se také na vousy. Reparex vrací původní barvu šedivým vlasům a vousům, a přitom se nejedná o barvu. Reparex je zdravotně nezávadný, nemá žádné vedlejší účinky, omezuje tvorbu lupů, vlasy se výrazně méně mastí, vlasy získávají větší pružnost, jsou ve výrazně lepší kondici, jsou zkrátka jako za mlada.

Reparex pro ženy

Reparex pro ženy je kosmetický přípravek, který vrací vlasům jejich přirozenou barvu pomocí enzymu a-reductase. Reparex na rozdíl od jiných přípravků působí na vlas zevnitř, a tak je přirozená barva vlasům vrácena po celé jejich délce, nevznikají tedy různé barevné přechody. Reparex nemá žádný zápach ani škodlivé složky. Ženy na rozdíl od mužů mají jemnější a křehčí vlasy, proto je pro ně speciálně Reparex upraven. Přípravek se nanáší jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vlasů a jemně se vmasíruje.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Reparex pro muže

Reparex pro muže je vlasová voda, která barví šedivé vlasy zevnitř a navrací vlasům jejich původní barvu. Princip fungování přípravku spočívá v tom, že oxidovaný bezbarvý melanin, který je v šedivých vlasech, je pomocí enzymu obsaženého v přípravku Reparex redukován a zbaven kyslíku. Přípravek nanášejte na pokožku ke kořínkům vlasů v malých dávkách a ihned vmasírujte do pokožky konečky prstů.

Reparex na vousy

Reparex na vousy neobarví vous jen zvenku jako barva, ale působením na melanin barví vous zevnitř. Pravidelným používáním docílíte obnovení původní barvy vašich vousů. Nanášejte jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vousů a jemně vmasírujte.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Funguje – nebo nefunguje?

Reparex je opravdu výborný přípravek, který funguje. Ovšem nečekejte, že po první aplikaci se vaše vlasy zbarví do původní barvy. Pravidelným používáním Reparexu se však vaše vlasy skutečně probarví do původní barvy.

Zde se můžete podívat na video s Reparexem.

Autor: © svevi
Foto:
© booos

odkaz na článek

. Reparex pro muže a ženy [online]. Zdraví-léčba.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů
K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.



Zajímavé články

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS