Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Diskuze

DISKUZE WELLNESS

 Karla  2.2.2024 14:33

Zdravím, jsem úplně nadšená slev. portály, kde jsou levné wellness pobyty. Našla jsem slevy přes 50% na www.vyberslev.cz , což je paráda a půjdu do toho!

Odpovědět

Odpověď

Re: diskuze wellness
 Michal Štrudl

tjn, alev. portály jsou pecka. Koukni na wellness pobyt tady www.vyberslev.cz/sle…

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Wellness a relax

 Sofie86

Dlouhé přemýšlení a musím říci, že výsledek byl skvělý. Osobně si myslím, že wellness je určen opravdu každému bez ohledu na věk. A hlavně si myslím, že lepší jet na wellness než sedět doma a přemýšlet jaký preparát si koupit na bolavá záda či nohy. Osobně máme největší zkušenosti s www.hotelalexandria.… ale musím říci, že jsme byli i v Karlových Varech a tam to bylo také pěkné.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Wellness

 Dobromila

Dobrý den, musím říci, že já osobně jsem byla opravdu velice nadšená z hotelu Alexandria v Luhačovicích. Byl to skvěle strávený prodloužený víkend a těším se, že si to zase zopakujeme.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Díky za tip

 Lenka

Dobrý den, troufám si vrátit se na tyto stránky a musím říct, že v historii počítače mi dalo hodně zabrat než jsem je našla. Protože musím fakt poděkovat těm co si našli čas a přidali své tipy na wellness pobyty. Díky nim jsem totiž vzala svého manžela na dožídnkový wellnes pobyt do luha a musím říct, že WELLNESS to byl opravdu dolova a se všív všudy, od koupele masáží, aroma, wýřivky až po báječný jídlo a ubytování!!! Takže děkujeme i s mou polovičkou. A taky doporučuju!

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odpočinek

 nina

Wellness je skvělý. Už dlouho jsem nikde nebyla, ale doufá, že to na podzim napravím :) Už mám vyhlédnutý luhačovický hotel Alexandriu. Byla jsem tam ubytovaná s kolegyní na jednu noc a prodloužený víkend tam bude skvělý. Za ten jeden den jsme stihli bazén, vířivku, všechny sauny i masáž, takže se těším, až tam strávím delší dobu a všechno si pořádně užiju. Navíc k tomu patří skvělé jídlo, na kterém si s přítelem ujíždíme, tak to bude něco pro nás.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Wellness

 Elča

Wellness a wellness pobyty jsou skvělé. Vždycky si na nich perfektně odpočinu. V posledních letech jsem si oblíbila jezdit na wellness víkedny s kamarádkou - většinou si k tomu ještě vezmeme volno v pátek nebo v pondělí, ať si to víc užijeme. Skvělý je na tohle hotel Alexandria v Luhačovicíh, už jsme tam byli několikrát a určitě ne naposledy. Hotel je zrekonstruovaný a moc hezký, moc se mi líbí jejich nová část v egyptském stylu a ty starší v prvorepublikovém. Většinou s kamarádkou pomalu ani nevyjdem z hotelu. Užíváme si bazén, sauny, masáže a jiné procedury.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS